Followers


glitter-graphics.com

Tuesday, June 28, 2011

i'm sorry

sekarang memang tak de mood langsung
nak up date blog !!
tah la,
pening dengan status keje sekarang,
dengan gaji tak berapa,
emm bile la dapat keje lain ni?

dan umi jugak sangat terasa hati
dengan kawan2 opis yang pentingkan diri,
datang opis tak sampai 10mnt
pastu dah hilang tah ke mana
sampai ke petang,
gaji nak...emmmmm

tah la, umi malas nak tegur2 orang ni,
dah besar tak kan la tak tau sume benda tu,

kalau boleh nak je cari keje lain,
tapi dengan keadaan sekarang
memanglah susah.....

maaf buat kak ayu ibu aisya & kak zura ibu habib,
sha tak dapat join contest / giveaway yang akak tag,
hadiah nye semua menarik
tapi sha memang tak de mood langsung.....

emmmmmmmmmmmmmmm

3 comments:

Bicara hati ibu aisya said...

Kenapa ni sha?xmaulah sedey2 dan peningkan kepala tu.Biarlah apa orang nak buat yang penting sha kena usahakan apa yang sha nak capai.Apa kata sha cuba search cari pekerjaan lain.Insyaallah, rezeki buat sha dan aiz pasti ada.
'Hanya kita yang bisa membuatkan diri kita happy'

MommyAqil said...

Sabarla Umi AIz..InsyaALLAH akn ade rezeki lain utk umi k..jgn lupa terus berdoa dan semoga mood akn bertambah baik lg selepas ni..Smileeeeeee…

zatil said...

jgn bersedih ok..berdoa supaya setiap rezeki yg ada utk kita di permudahkan..kalau sha sedih, baby aiz pun akan rasa emosi kita yg terganggu..akak doa yg terbaik utk sha :D