Followers


glitter-graphics.com

Friday, September 27, 2013

sebab x update blog :-(

Holla !!!
Sowi lambat up date blog,
janji je lebih aku ni kan?
macam-macam post aku hutang rasanya,
cerita langkawi yang tak habis lagi,
padahal hujung bulan 11 nak pegi lagi ni.
hihihi
 
 
So kalau korang perasan,
kat bawah header blog aku tu,
ade aku tambah stiker pregnant !!!
YUP, Alhamdulillah aku mengandung
anak kedua, baru je 7 minggu gitu,
awal sangat kan, nak cite pun
so disebabkan itulah aku tak dan
nak up date ni,
sebab alahan kali ni agak teruk,
asyik mc je seminggu dua ni,
kadang sehari je dalam seminggu aku datang keje,
 
 
Kalau time Aiz dulu, pagi je muntah.
tapi kali ni sehari suntuk,
kadang dah siap nak p keje tapi terpaksa pusing balik
sebab macam nak pitam...
 
So aku kena banyak rehat,
doktor cakap sebab baby memang tengah
kuat nak berkembang sekarang,
 
So itulah sebabnya,
so korang doakan aku ye...
semoga dapat mengharunginya...
mesti kuat..rite?
 
and aiz pun dah suka pasal baby,
kalau dulu sikit pun die x heran,
tapi sekarang die dah gelar diri dia,
abang aiz !!!!
hihihihi...
 
so sweet sayang...


No comments: