Followers


glitter-graphics.com

Friday, August 5, 2011

Pampers ape lagi nak bagi aiz pakai ni?

Salam jumaat semua,
dan
salam Ramadhan ke 5

actually, lame dah umi runsing pasal ni, tapi still cube2 la mane yang terbaik n pendapat dr kawan2 kan. dah banyak kali dah umi tujar pampers aiz....mula2...

baru lahir gune  MUMMY POKO bujet konon org kaya la,hahah
-
-
-
-
-
-
-
-
then gune DRYPERS sampai 7/8 bulan cam tu
pastu die start Ruam2 kat celah n 'bird2' die
-
-
-
-
-
-
-
-
terus umi tukar ke HUGGIES kaler biru,
oklah tapi gam die macam tak ketat ke depan la,
cam ne nk explain ye, mcm pki spender (opss..maaf kasar sikit bhsanye)
pompuan yg ngam2 kecik n tersepit tu..kire bhgian pinggang x ttp la..
-
-
-
-
-
-

umi tukar ke DIAPEX pulak,
okey tapi bile malam mesti bocor..
basah kuyup anak umi tu,
sian die.....
-
-
-
-
-
-
then cube la pulak FITTI
pun sama cam DIAPEX pakai lame bocor,
-
-
-
-
-
-
-
and baru seminggu ni umi try
HUGGIES merah tuk malam,
and
BABY SOFT tuk siang..
seminggu ni mcm okey je..
-
-
-
-
-
-
-

korang ade pendapat lebih baik x?????
help me please !!!!


3 comments:

zura_habib said...

habib setia ngan pet pet...

umi aiz said...

tak nipis ke kak?

Bicara hati ibu aisya said...

Aisya pakai fitti dan pet-pet.So far setakat ni ok jer (xbocor dan lekatan tepi yang masih boleh dilekat walau bukak 3,4 kali tu akak suka-maklumlah aisya skrg suka sgt bukak sndri pampers dia)Kalau berjalan jauh tuh, adalah gak spare mamypoko sbb tebal, xbocor. (beli time murah)