Followers


glitter-graphics.com

Thursday, August 4, 2011

aiz pun berbuka jugak !!!!!!

 kami berbuka bertemankan Aiz,
yes, aiz pun berbuka jugak,
umi bagi die nasi putih n sudu,
so aiz duk diam2 la makan suap sendiri,
kalau tak buat macam tu
alamak tak dapat berbuka la kami,
sebab die pun nak join sekali duk kat meja,
alhamdulillah
aiz sangat behave...
diam je, tak kacau pun....

 see...ank bujang sy, rmbut pnjang dah x ptong2..

 ni memang umi xsuke, tp nk wat cam ne
jnj die diam, tp aiz ni good boy xkutip nasi yg jtuh2 tu..

 hehehe,die nak handfon umi...

 yang ni masa 1st day buka pose kat umah ibu,
si aiz duk diam2 layan nasi die...


6 comments:

zura_habib said...

ktorg bukak pose makan kt bwh bersila..so habib pun mkn skali...senang:-)

halila Ibrahim said...

amboi ... biasa la budak kecik semua cam ni...suka kacau bukan apa nam kita tengok depa jer...

Bicara hati ibu aisya said...

Alahaiii...tomei jek dia makan sendiri.Pandai..
aisya makan pun camtulah.Nasi banyak habis (habis kelantai) hahaha..

kayrul-shah said...

comel jer..kecik2 pun nak join berbuka puasa gak ye..hehehe

umi aiz said...

kak zura : klu bwh lg sume die nk usik nnt...

kak halia : tu la, curik perhatian kite..

kak ayu : eh sama jugak ye..blh geng ni..

kayrul : heheh..tu la kite ajar die dr kck kn..

UmmiQusyairi said...

hehe... pandai aiz.. En. Q kte.. orang makan kat bwh ke, kt atas ke.. sume die usik jugak.. layan kan aje.. sebab baru nak belaja makan sendiri.. hehe