Followers


glitter-graphics.com

Thursday, June 9, 2011

weekend at Genting Hingland part -1

4 & 5 jun minggu lepas
kami ke Genting Highland,
coz mak cik umi book apartment kat sana,
so kami join sekalilah kan,
book 3hr 2mlm tapi family umi tido 1 malam je,
coz isnin malas nak cutikan,

sampai kat puncak bukit tu pukul 1 petang,
hanya family umi n mak uda je sampai dulu,
yang lain lambat sikit,
kali ni papa tak ikut jugak, papa tu susah sikit dapat cuti
tapi alhamdulillah papa selalu benarkan umi n aiz ikut 
kalau ibu pegi jalan-jalan....

okeylah meh  tengok apa yang kami buat kat sana,

 dah pandai bergaya betul ank bujang ni,

 gambar gegar pulak,

 tengok muke budak hemsem je tau, yg blkg tu abaikan

 otw naik genting,

 kami menginap kat Ria Apartment,
blok pahang, lagi satu blok selangor...

 mereka-mereka yang sampai awal...

 sepupu umi, tengah duk susun kerusi ke tepi,

 si aiz rasmikan dulu katil ni,

 uuuuurrrr sejuknye...

 sibuk merayau-rayau...
sekarang rajin jalan je suh kite pimpin tangan die
ni dah mule nak tawaf satu rumah pulak....
hehehehe...

nak tau apa kami buat belah petang pulak?
tungggguuuuuuuu next entry k....

2 comments:

Ila said...

bestnyer gi genting...nanti nak gi lah

Bicara hati ibu aisya said...

Wahh..bestnya aiz g genting.Ibu dah lama plan nak bawak aisya ke sana tp masih xlepas2 lg.Huhuhu..