Followers


glitter-graphics.com

Thursday, June 9, 2011

jalan2 petang di Genting Highland - part 2

lepas makan dan rehatkan badan
kami mendaki bukit sat,
g jalan2, cuci2 mata,
tapi ank umi yg hemsem tu tinggal,
die tidooo da...
emmmmm...

 pose kat area taman...

 bajet mcm kt oversea je..

 kak ten !!!

 jln2 kt snow world

 gelap la pulak..

 auuuchh umi malu pulak

 dgn abg badut yg tinggi...

pose sebelum balik hotel...

petang2 tu bese je, sume datang lambat
sebab tu kami masuk theme park hari ahad,
and berbaloi jalan2 sebab terserempak dengan 
saudara jauh, die keje kat kaunter genting tu,
sekali die bagi kami 50% diskaun tikettt da,
sape x nak weeeiiiii !
dari rm62 tuk all park,
kami dapat rm31 je !!!
kalau outdoor je pun da rm46,
tapi ni all park !!!
berbaloi-baloi.....

 view dr hotel kami..

 adeh gegar pulak ka ten amek..

 ini budak sibuk nak tengok lampu..

dengan muke siyesnye kan...
sejukk weiiii....

next entry kite masuk theme park pulak ye....

2 comments:

ct N honey said...

bestnya gi genting...aiz tak demm ke,sejuk2 tu?

Ila said...

bila takde anak disisi,nampak mcm anak dra gitu