Followers


glitter-graphics.com

Wednesday, March 23, 2011

happy belated besday aisya sayang !!

actually,
nak post entry ni semalam,
coz semalam besday aisya,
tapi semalam tak sempat pun duk depan pc,
keje banyak sangat,
alhamdulillah hari ni umi sempat juga,

aisya bukan anak umi,
mahupun anak buah,
tapi anak seorang teman blogger,
kami tak penah bersua-muka pun,
cuma umi suke singgah dan mengikuti
setiap perkembangan aisya,

kenapa aisya???
sebab aisya ade mata yang cantekk,
sebab aisya anak yang kuat,
aisya mempunyai kehidupan tersendiri
yang membuatkan umi
tersentuh, terharu, bangga dan gembira !!

Ainur Ariana Damia
atau lebih manje dengan panggilan aisya,
umi ucapkan 'selamat hari jadi sayang'
moga aisya panjang umur,
dimurahkan rezeki,
diberi kesihatan yang baik,
moga makin kuat,
moga senyum yang manis
dan mata yang cantekkk tu,
kekal milik aisya sayang...

p/s : maaf kak yu / tuan blog anugerah istimewa
kalau sha amek gambar aisya ni,
buat kak yu marah...

 mata yang canteekk,

 semangat nak berjalan,


 x sabar nk ade baby girl comel mcm ni,

umi sha n baby aiz sayang aisya...

'happy besday aisya'

5 comments:

mama zakuan said...

mama duk kuala pilah...comel aisya

Bicara hati ibu aisya said...

Wahh..arinih baru sempat jenguk balik blog umi aiz.Terkezut + xsangka ada entry khas sempena besday aisya.Thank you so much umi aiz.Hihihik..(terharu)
p/s: Ada masa, umur panjang kita jumpa yek umi dan baby aiz

umi aiz said...

mama zakuan : mekasih..

kak yu : xde pape pun..ikhlas dr sha n aiz.. insyallah moga kite ditemukan satu hr nnt.. hugs aisya tuk umi n aiz okey..

shehan said...

comel sgt aisya...terutama tang mata 2...

umi aiz said...

shera : tau xpe..nnt dpt baby girl nak mata mcm aisya