Followers


glitter-graphics.com

Friday, March 11, 2011

"Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!" ...



salam jumaat follower...
hari ni aku n sicomelku nak join contest yang
kak zura  buat ni..meh la join sekali..
 
syarat-syarat nye :
~ mestilah follower blog ini ...
~kalau nakkan dua kali undian rajin2lah follow blog yang nie jugak!...
~buat entry dengan tajuk "Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!" ...
~Copy then Letakkan banner Habib kt atas tu kt entry korang...
~Link kan balik ke blog ini...
~Di bahagian komen sila namakan
id follower, link entry anda
dan tuliskan samada anda follow blog ini sahaja atau blog ini juge...

1 comment:

zura_habib said...

gud luck utk aiz n umi nyer...Habib sukeee!