Followers


glitter-graphics.com

Wednesday, February 23, 2011

Aiz da pandai bw kete...

Aku bersyukur sangat-sangat, dapat melihat perkembangan Aidil Fariz dari mula melihat dunia hingga sekarang, yang kini berusia 1 tahun . Selalunya umi akan pegang die bile nak main kereta tolak tu, tapi semalam saje lepaskankan..and then tibe-tibe die bergerak perlahan ke depan then ke belakang...

 starting....

 tukar kete lain pulak


 sukenye die..

 brooommm...

Wahhhhhhhhhhhh anak umi dah pandai bawa kete sendirilah, die tolak dengan kaki sendiri, walaupun jengkit sikit sebab tak sampai tapi Aiz berjaya melakukannya, die sangat gembira okey !! dan yg penting die belum pandai jalan lagi tapi dah pandai bawa kete. heheh bila melihat keadaan itu, dalam hati terus panjat kesyukuran sebab ianya membuatkan hati aku terasa indah. tak tau nak cakap macam mana tapi ia amatlah bahagia..sungguh !!! meh tgk video die...

video

2 comments:

Ina said...

wah..seronoknya..main tukar-tukar keta plak tuh...biasalah ibu mana tak happy bila tengok anak membesar dengan bijak.
INA NAZIR

umi aiz said...

tau xpe kak..nasib kete tu tahan lama, beli dulu masa anak akak sha yg 1st. skrg da form 1 pulak bdk tu.
tu la kak, 1st jadi ibu..