Followers


glitter-graphics.com

Friday, February 11, 2011

Aidil umi

Aidil.....anak umi, permata jantung hati umi, kesayangan umi, si bolatku, si comelku,

 hari ke 3 aiz...suke tido sebelah umi

 aidil 5 bulan

 aidil 9 bulan...

 aidil 11 bulan

 aidil 1 tahun kat sungai congkak

 aidil 1 tahun on his birthday

Aidil sangat rapat dengan umi time SIANG, sebab banyak masa aidil dengan umi. umi cuti sabtu ahad. cuma papa tetap kerja walaupun hari cuti. sebab tu time die bergelak ketawa, bermandi-manda, berjalan-jalan banyak bersama umi. ..die seorang anak yang sangat manje okey...

main dengan umi,
makan dengan umi,
mandi dengan umi,
jalan-jalan dengan umi,
nyanyi-nyanyi dengan umi,
borak-borak dengan umi,
semuanya umi....

melayan pot-pet nya adalah satu kenangan terindah dalam hidup umi, mengajar dia satu-satu perkataan, UMI !! tapi PAPA !! jugak yang die sebut, sangat lucu, aidil umi ni sangat garang bak kata mak wan nya, die suke Pok sape-sape yang die tak kenal nak main-main dengan die, tapi lame-lame die jadi friendly sekali okey !! bila die da nangis da marah baru lah dapat dengar dia panggil 'MY' dengan manjenye..anak umi belum pandai jalan lagi, lambat sikit kot mak wan cakap macam umi die 1 tahun lebih baru jalan hehehhe..tapi sekarang gigi die dah penuh, mulut tu dok pot-pet je !! new word die sebut ialah BIRD !!!! ape lagi ye??? adelah kadang-kadang die akan tido bawah ketiak umi macam mula-mula lahir dulu, suke die tido ngam-ngam kat ketiak umi. kadang sampai nangis ingat nak menyusu tapi bila letak sebelah badan and nak bagi menetek tengok-tengok dah lelap. sekarang aidil tido lebih kat papa. malam dengan papa, so ADIL lah kat die sayang umi dengan papa die? umi SIANG papa MALAM....

lagu aiz & umi, die akan gelak+ tepuk-tepuk tangan bile umi nyanyi...

lagu 1 :
umi sayang aiz,
aiz ayang umi,
umi elok(pelok) die,
die elok umi,
umi iyum(cium) die,
die iyum umi,
umi bumbum(tido) die,
die bumbum umi,
lalallalalalal...

lagu 2 :
Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are!
*lagu ni pjg tapi nyanyi dgn aiz sampai sini je*
lagu 3 :
papaku pulang dari kota,
papaku belikan kereta,
kereta kecil warna kuning,
boleh ku bawa ke sekolah,
ponponponpon
kereta kecilku berbunyi,
marilah abang mari naik,
bolehku bawa jumpa mak wan
*lagu diubah oleh kak ten*
i love you sayang

3 comments:

zatil said...

Chomel jugak Aiz..
Umi aiz, pon chomel..n kena makan lebih sikit kut..hehehe

umi aiz said...

hehe, tau xpe kak,,,mkn mcm2 da p kuat jugak..
heheh

ct N honey said...

anda follower bertuah saya,nanti tolong berikan alamat dan hantar ke alamt E-mail saya,utk dptkan hadiah yang tak seberapa dari saya,