Followers


glitter-graphics.com

Friday, December 10, 2010

meet them my awesome opismate ladies first okey ;-)

firstly sowi ye aku curik pic korang kt facebook,
sebab nak simpan kenangan persahabatan kita,
thanks sebab ceriakan hari-hari aku,
moga kalian bahagia selalu okey,

kenali mereka,
minah-minah yang pot-pet kat
unit hrmis bukit aman,


nurshahira @ shera

suka gelak, yelah happy go lucky kn?
hari2 aku gelak duk sebelah die ni,
n tolong hbskan makanan aku.
thank shera, heheheheh...
kteorg slalu kongsi prob..
cite psl ape yg brlaku sekeliling,
n yg penting ngumpat,
anyway kawen t jgn xajak aku plak k..
kain rentang gantung depan umah aku k..
~love u dear~
  
nur syazana @ ana

si comel yg br je 20thn..
adik ku yg sgt manja,
suko duk layan doremon nye,
sama seperti aku, say no to sayur !
heheheh,
'xsuke bercinta coz t kawen mst ngn org len',
alasan die bg bile aku tny..
ni skandel farid,hehehe
(t next entry aku knl kn si farid okey)
~take care sayang~
 
masyitah @ kak ita

anak jati perak,
pekat gile loghatnye,
xpaham den dibuek eh,
bila cakap amatlah poyo,
suka berangan yg bukan2,
kalau ckp dgn kak ita ni asyik nk gelak je.
trademark 'waaaahhhhh'
if kite da x seopis lagi,
mst org rindu kat trademark tu,,,
~u so my dear sis~

nurul ain @ ain

momooii kite,
maksud die kteorg pun xtau,
xde spe plak terpikir nk tny?
heheheh,
suke mejawab ape je yg di bahankn
oleh kaum adam,
thank ain coz selamat kn kami,
hehehehe,
die cakap apa saja die nk cakap,
berani punya orang !!
sgt ceria, sama mcm si shera tu.
~have a nice memory dear~
rahayu @ kak yu

kak yu !!!
duk depan aku je,
kak yu ni sgt pendiam,
so xbyk sgt psl die yg aku tahu,
yg penting !!
anak die sgt comel,
sebiji muka die,
rafiq naufal kalau xsilap,
hehehe...
~moga bahagia selalu kak~
suhana @ kak su

maaf !! ni bukan iera shazira(btl ke eja)
 pelakon tu okey,
hehehehe...
baru je jadi tunangan org,
suka gelak n berani jugak,
sgt manis senyuman die ni,
dulu die kuwus cam aku gak,
tp skrg da naik katenye..
so aku nk jdkan role model aku la,
heheh blh kn kak???



and yg da tinggalkan opis,
antara yg paling rapat dgn aku

 nor faizah @ faizah

die da tinggalkan aku pun,
da jd cikgu tadika pun,
sedih doh,
klu x hr2 aku dgr die gaduh,
dgn si apiz (next entry knl ngn apiz)
selalu aku ngn die bw bekal,
saving !!!!!
suke dgr die gelak (so sweet dear)
weh aku rindu kat ko lah..
die nye perangai ade skit sma ngn sahabat kolej aku,
memang 1st time kenal nmpak la sma nye..
uuuwwaaaa...rindu..rindu..
~always miss u lah dear~


ni pun da tinggalkan opis,

nor zaima @ kak ema

dah jadi bini org pun,
baru je lagi,
selamat pengatin baru !!!
ni ore klate,
sungguh byk yg aku xfhm bile die
royak (cakap),
cakap laju macam lrt,
n she is funny girl,
mesti gelak sakan bila borak dgn die..
~miss u too~



inilah mereka, teman-teman opis yang sekepala dengan aku. ada juga yang lain. tapi cukup-cukuplah tu.
biar mereka ni saje mewarnai kehidupan aku, memeriah dan riuh-rendahkan kehidupan aku.....
sayang korang sume.......................





p/s : sowi entry ni cam x lawa plak..mls nk edit..tp post ikhlas dr hati..waaahhhh

7 comments:

shehan said...

ambil la pic yg ok skit.....

shehan said...

kau lupe Ema la....

umi aiz said...

aah lah..heheheh..t aku buat special entry tuk die..

shehan said...

wow...eme nye pic xthan
gmbar time kawen....

umi aiz said...

yelah sebab dah berdua..
kak yu pun ngn anak die..
t ko kawen aku tkar la gmbr ko plak

Anonymous said...

aku pn rindu gak ko ngan kwn2 yg lain...bkn senang nk jmper kwn mcm korang semua...sekepala...mmg best.... miss u all...
ait...kat sini pun nk bhn aku gak... ala biasala gaduh2 tu msti ada walau dimana pn tmpt keje..hahhaha
SAVING mmg tredmark kita be2 fisah... byk komitmen la katanyer..hahaha

syazana said...

hahaha gamba2 kami x blh blah..hahaha