Followers


glitter-graphics.com

Wednesday, May 16, 2012

Touching okey....

tak delah touching mane pun,sebab semangat nak up date blog membuak-membuak tapi bile nak tepek gambar je xboleh-boleh upload tekan punye lame tapi habuk pun xde..emmmmm. Umi nak tepek promo KFC yg dpt menan Upin Ipin tu tapi hampeh..xpelah. yang penting malam ni kena bawa gak aiz p dapat kan satu. hehehe.. mesti senyum lebar die + nyanyi bagai..kenal sangat anak umi sorang tu..

sekarang tetiba suka baca entry-entry mummy yang baru dapat baby or preggy..em umi bila lagi ye? kalau boleh nak jugaklah baby girl kan. Tapi rasa biar umi dapat kerja tetap dulu. kalau takat kontrak cam sekarang emm stokin baby pun belum tentu boleh beli tau. sedih mak !

banyak benda nak story tapi bila xboleh selit gambar jadi blurrr jap. uols sume sihat ke? rindu dengan anak-anak blogger umi.. Aisya sihat ke sayang? bilalah dapat bagi hadiah ni. ape lah umi ni kan asyik busy je.emmm

okey nak sambung wat keje jap..nanti dah ade idea jumpa balik k.. *tata*

1 comment:

UmmiQusyairi said...

dah beli semalam.. hehe.. excited hokeyy.. hehe