Followers


glitter-graphics.com

Thursday, March 1, 2012

Malaysia & upin ipin

okey, ni cerita yang lepas-lepas umi tak up date lagi...
cerita aidil fariz yang makin aktif dan nakal sekarang,


 okey ni 2 keping gambar tempoh hari,
masa malaysia vs jepun tu...
ni 1st time bawa aiz pegi bkt jalil,
kalau sebelum ni stadium biasa je cheras tu.
suke die !!!

 nak tengok bola katanya,
orang jerit die jerit..
and alhamdulillah die x meragam langsung,
asyik duk ke hulu hilir je,
yang penting kejap2 kunyah...
macam-macam benda die nak makan, janji diam ek?
cuma 5mnt last tu je die dah boring,
ajak main2 kat luar pulak..
hehehe.. apepun 
bessstttttttttttt !!!!!!!!!

okey yang ni pulak,
peminat upin ipin no 1,
memang bila buka kartun ni mesti die duk diam ,
*kaku*
so bila petang2 balik keje umi nak masak,
pasang lah cite ni,
memang die xkan kacau kita punya...
 and yang terbaru aiz dapat patung ipin dari puppy die,
so tido malam ipin,
makan ipin, susu pun dengan ipin..
duk main kete pun bawa ipin...
ha amek ko....dah xnak batal busuk die...

anak korang suke kartun ape?

3 comments:

kayrul-shah said...

semangat membara betul tengok bola kat stadium..

anak kayrul dulu masa kecik upin ipin bila dah besar boboiboy plak

umi aiz said...

kayrul : of coz le membara...hehe love malaysia !!!! emm boboiboy die time mula je,time lagu die lancar..belum mnat sgt kot. hehehe

shera_shehan said...

aiz suke tgk upin & ipin...kne cari geng r bru lengkap ber2