Followers


glitter-graphics.com

Friday, November 18, 2011

sweet memori 17/11/2011

kenapakah?
banyak sangat nak kongsi dengan tarikh ni,
hehehe,
firstly, hallo bloggie !!!!
hope korang sume sihat hendaknye ye...
lame dah tak up date blog,
rindu sangat dahni,
al-maklumlah semenjak dua menjak ni busy memanjang,

okey berbalik pada tajuk yang 'sweet sangat' kat atas tu,
umi nak share yang tuan kecik umi 'AIDIL FARIZ BIN MD NAJIB'
sudah boleh berjalan dengan sendiri nya semalam,
bolehlah die round2 satu rumah,
tapi senget macam ketamlah die jalan, 
hehehehehe..meh tengok...


video

hehe, tangan die macam menyerah kalah je kan?
korang dapat tgk x?
bile umi sampai je umah ibu, die terus berjalan 
kat umi yang tunggu kat pintu...
hehehe nak ngs jugak lah masa tu.
yelah kan sekian lama jugak umi tunggu,
and now 1 tahun 10 bulan aiz dah berjalan

2nd-ly,
semalam jugak keputusan upsr keluar,
anak buah umi, si adam irfan adalah salah seorang
calon nye, keputusan nya boleh tahan lah jugak,
die target 4a 1b,
semalam yang tertulis kat kertas tu,
3a 2b,
so tak dapatlah nak masuk sekolah sains..
tapi tak pe die boleh cube sekolah lain...
'really proud of u'

3rd-ly,
malaysia menang malam tadi weeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii,

hari ni aiz dah boleh jalan sendiri, 17/11/2011...petanda mlm ni mesti malaysia menang punye lah kan??? heheh..good luck harimau malaya auuummmm
 ·  · 16 hours ago
*sowii xpandai nak copy paste canteek2*

ni status umi petang semalam,,
weellll semua nye kebetulan je hehe,,
aiz bawa tuah kot kat malaysia? hahahah
yelah kan nanti dah besar nak jadi player malaysia jugak..
hehe
aaaauuuuuuuummmm

4rd-ly,
'hari ni besday my mum,
happy besday mak,
moga panjang umo, murah rezeki,
panjang umo,
we love u so much...'

semalam aiz dah bagi mak wan die hadiah,
hadiah die dapat jalan tu lah,
nangis jugak lah mak wan die semalam,
hehehehe...
and minggu depan kami adik-beradik
akan buat suprise party tuk mak..
nanti umi cerita ye...
heheheheh

2 comments:

Ila said...

tahniah aiz..tapi video tu takde pun dia jalan..saalh tempek video ek...

umi aiz said...

kak ila..yg td tu salah,la ni betul2 punye.. hehe