Followers


glitter-graphics.com

Tuesday, September 6, 2011

Aiz Good Boy

Alhamdulillah,
sepanjang balik kampung beraya minggu lepas,
aiz sangat good boy,
kira aiz tak meragam,
tak nakal,
tak ngada-ngada
or buat perangailah,
baik je die,

makan banyak,
boolat die, umi nk dukung jap pun da lenguh,
tido siang pun lame je,
main dengan ain n adib pun okey je,
rajin belajar jalan,
manja dengan semua,
dah tak nangis bila orang tak kenal nak dukung,
and tak nangis bila masuk rumah orang, buat mcm umah sendiri dah,

alhamdulillah,
moga anak umi makin baik dengan keadaan sekeliling
dan cepat berjalan....
meh tengok die belajar jalan,

 'mi, ron..ron'
aiz panggil nak turun katanya...

 aiz cuba nak turun sendiri

 hehehe, xjadi turun
sebab die geli nak pijak karpet welcome tu,
karpet dalam kete pun die geli nak pijak tau,

 terus duduk tunggu umi dukung die,

'ainnn'
panggil kak ain plak,
suh amek die, 
sebab ramai2 ank buah umi ain je suke dukung aiz,
walaupun kak ain tu kecik je..

 pandang umi,
tunggu je umi datang kt diem

 nak turun ke x nak,

 last-last umi datang pakaikan kasut die,

 and ajak die berjalan,

 aiz jawab
'otey'

 jalan-jalan cari kawan...

 aiz good boy

 abg adib kacau die

 penat sudaa...

 tengok muka budak penat ni,
baru 5mnt dah serender...
heheheheh

 nak main sepsep tomtom plak die,

 'naik teteapi sampai tete ayah'
'ayah-ayah-ayah-ayah'
lagu wajib die nyanyi tiap hari, berapa kali sehari tah,

kite lepak kt sini plak...

itulah anak umi,
yang manja 
and kadang-kadang  nakal....

1 comment:

Ila said...

takpe aiz,rajin2 praktis jalan ek...