Followers


glitter-graphics.com

Monday, June 6, 2011

contest 'anak ayah'


join contest yang ni pulak,
ye si aiz tu memang anak ayah...
nak join ke? singgah sini meh


pic ni masa bercuti kt batu feringgi penang,
aiz memang manje sangat dengan papa die,
kalau malam tido mesti ada papa sebelah, 
kalau tak tiap 1/2jam mesti die bangun cari,

nampak x muke copy paste deorang tu?
rambut sama pesen,
mata sama coklat,
kulit sama putih,
muka sah2 la sejibik...
uwwaaaa xde satu pun ikut umi die,
hehehe tp umi tetap
'sayang aidil fariz'


3 comments:

Ila said...

takpelah,yang penting fariz dok dalam perut mak dia selama 9 bulan kan ...Jom Baca Bekas Kekasih

Umi Aiz,leh tak disable word verification tu...nanti mesti ila rajin dtg komen ...Ni caranya Tak nak word verification dikotak komen

puan nina said...

beshnye mandi laut =)

thanks ye join..

puan nina said...

ok..lulus =)