Followers


glitter-graphics.com

Tuesday, May 31, 2011

cepat bagi semangat !!!!

ade beberapa perkara umi nak settelkan secepat mungkin !!!

1. settelkan dengan sempurnanya majlis aqiqah & cukur jambul aiz 11/6/2011 ni.jemput hadir ye semua...

2. after kenduri, nak g amek lesen cepat2, bosan dah duk umah je kan, nak tunggu papa cuti memang payah. rasa menyesal tak amek lesen dari dulu makin menebal bila tak dapat pegi besday party 'aisya' mac lalu. thats why umi nak amek sebelum raya, nanti boleh datang raya umah aisya kan? and bawa si bolat umi tu jalan2 pegi taman burung !!! aiz sangat suke panggil 'bird !!!'...sempat x sebelum raya ha? korang ade tips x? hehe

3.  raya tahun ni umi nak tengok aiz jalan terkedek-kedek dengan baju melayu die tu kan.aiz dah ade sepasang baju melayu sama dengan umi. sebab tu tahun lepas umi ajak raya kampung papa,time tu aiz x pandai jalan lagi. hehehe.jahat x umi????

4. tengah memikirkan  keputusan yang terbaik untuk aiz.apa umi perlu buat untuk masa depanmu nak? umi nak buat tiap-tiap hari tapi sian tengok aiz nangis2 je, tapi kalau tak buat nanti dah besar bertambah haru pulak jadinya. di mana umi nak cari kekuatan itu sayang???

5. umi nak cari keje yang lebih baik dan terjamin dari sekarang, biar kehidupan kami sempurna sikit, lebih teratur dan selesa.

6. nak pegi kenduri kawen yang ade lepas dapat lesen nanti. banyak yang umi tak dapat pegi sebelum ni sebab papa keje.

7. nak pasang internet kat rumah, senang nak up date blog and setelkan keje2 yang lain, sekarang ni dah susah nak on9...emmmmm...

okey, rasa nye takat ni je yang umi rasa nak tunaikan dulu. boleh x ha???? heheheh cepat bagi semangat..!!!!

1 comment:

UmmiQusyairi said...

Salam,
kite tolong bagi semangat ek..
hehe..

1)insyallah.. sume berjalan lancar t.. yg penting kne kerjasama..

2) bole pnye dapat b4 raye.. cume jgn skip latihan. kte dulu sebulan jek.. g amik cpat2.. t senang,,

3) hehe.. noty.. tahun ni wrna ape? tahun ni kte rye umah mentua.. insyallah rye t aiz dh lari dh.. tak larat lak nk kejar..

4)doa byk2 supaya semua di mudahkan..

5)doa byk2.. selalu2 tgk Malaysia.gov o Jawatan kosong terkini dalam FB ade.. diorang selalu update keje kosong.. t klau ade keje kosong kt uitm.. kte roger..

6)hehe... blaja kete cepat2..

7) same ngn kite.. kte pn nak pasang tenet kt umah.. tp en. bb tak bg.. huwwaa...

sekian, terima kasih.. peluk cium untuk aiz boolat.. hehe