Followers


glitter-graphics.com

Monday, April 25, 2011

Nite at i-city

last nite kami ke i-city,
hehehehe sory la ketinggalan sikit,
orang lain dah 2,3 kali pegi agak nye,
well kami busy...hahahaha..

ni pun last minit nye plan,
coz xtau nak g mane,
plan awal nk g mandi sungai, 
tapi hujan lak petang tu,
so malam g i-city jelah..

aiz suke sangat,
siap nyanyi lagi dalam kete,
kat sana sibuk die tengok pokok warna-warni tu,
main salji tak benti,
umi yang sejuk lebih..
dah meh tengok ape aiz wat kat sana...

my lovely family

 with kak ten..

 canteekkk x pokok tu?

 aiz with kak ten

 aiz nak usik pokok tu..

 cam kt oversea lak da

 aiz with uncle...

 aiz jumpa bola..sibuk die nak bw balik..

 kat snow house

 cantek x kete aiz?

 aiz main sajli

 suke die...

 aiz ngantuk sudah...
mau balik...
emm abang adib x dapat ikut pulak,
die x sihat,
next time kite g sesame k,
emmm malam ni nak wat
besday party tuk abang adib,
so nak tau baca next entry esok ye...
bubye sume...


3 comments:

ct N honey said...

aiz dah sampai ke sini auntie blum lagi...

Ila said...

pernah gi sekali..tapi tension sebab bila nak masuk dalam jem...
Tak nak word verification di kotak komen

MommyAqil said...

Waaa bestnya aiz pg I-City...Tak pernah sampai sini lagi..ntah bila la nak tunggu Daddy Aqil bwk weall dtg sini...