Followers


glitter-graphics.com

Tuesday, March 1, 2011

ko ni asyik blog je.....

ayat tulah yang aku dapat hari-hari dari opismate ni, hehehe..yelah asal dieorang lalu tempat aku je mesti kat skrin gambar blog kekawan atau page aku duk naip cite pape kan. habis aku dah boring asyik duk ngadap pesbuk je. kat pesbuk x boleh nak cite panjang-panjang, asyik dok komen je. tengok yg komen pun orang yang sama je. hehehe...kadang dieorang lalu nampak aku duk kesat-kesat air mata, (aku ngadap blog ibu2 superkids la tu) pastu duk kata aku touching lebey.. hallo !! korang sume lom jadi seorang ibu lagi. so korang xtau macam ne perasaan seorang ibu kehilangan anak yang tersayang okey...

dan alasan lain nye kenapa aku asyik blogging je, sebab memang dari aku sekolah rendah suka bercerita atau mengarang, tulis panjang-panjang. sebab tu bm aku upsr,pmr n spm A...hehehe sebab karangan baik punye tapi bab pemahaman b,hehehe..p subjek lain em tah pape aku jawabkan. and korang jangan tak tahu aku ade buat novel hasil karya and perahan otak aku sendiri. nak gak share lam blog ni p cam malu-malu pulak...

dengar cite lak pesbuk nak di tutup, so nk tukar ke twitter? cam x best je. may be belum popular kot. tapi i love blogging okey....



3 comments:

zura_habib said...

kalau berblog keje tak terjejas xde hal la...lgpun nak jugakkan tau perkembangan kwn2...:-)

Ina said...

wah..bestnye BM dapat A. saya penah dapat A sekali je seumur hidup..masa kat itm dulu..tu pun saya rasa..lecturer tu silap kira kot..he.he

blogging tu ok ape..jgn lalai sudah..kan..kan.

umi aiz said...

kak zura : kan kan? bukan tak usik keje langsung bile ade masa terluang je..

kak ina : janji dapat kak, heheh yup lbh kurg je ngn pesbuk cume blh tlis pjg berjele je kn.. emmm