Followers


glitter-graphics.com

Thursday, March 31, 2011

kembali gian...

ha gian??
kihkihkih,
umi bukan gian yang ngarut2 ye,
umi kembali aktif baca novel !!!
ye dari form 2 dulu memang da minat,
1st novel umi baca ialah
'Lagenda Budak Setan'
tu pun pinjam cousin punya,
and 1st time beli dengan duit sendiri ialah
'Setia Menanti'

seronok baca novel ni,
umi boleh habiskan 1 novel tu
dalam masa 1hari je,
meleleh + nangis memang wajib la tu,
x sah kalau tak nangis,
walaupun 10 kali baca novel tu,
kalau tak nangis maknanya
novel tu x best la tu,

hehehehe,
semalam pinjam novel kawan opis,
baru tau hobi sama pulak,
so kembali aktif la kan,
da pasang niat ni,
next week gaji nak beli novel gak,
yeahhhh !!



antara novel kesayangan aku,
10x baca pun nangis.
hehehehehe

3 comments:

Bicara hati ibu aisya said...

Laaa..samalah kita.akk pun giler ngan novel.Sekali dah ngadap, xigt menda lain dah tp sejak dah jadi ibu nih aktiviti tu kian hilang.xsempat nak ngadap novel..hihihi..
fb akak ayue_princess@yahoo.com

ct N honey said...

ini mmg dah gian kalau cam ni,tapi tak pelah kan hobi yg mendatangkan faedah...layan aje..

umi aiz said...

kak ayu : kankan??? siap nangis2 lg tu.mcm kite pulak heroin nye. kihkihkih...

ct : tau xpe...mmg xngadap mende lain da klu bce novel je