Followers


glitter-graphics.com

Wednesday, March 9, 2011

JELAJAH BLOG KATEGORI IBU


well, kalau dah tepek banner ben ashaari kat entry ni mestilah join segmen die kan..
macam yang lepas-lepas lah, hehehehe...
jom la join lagi, tengok syarat-syarat kat blog die ni okey????

...meh baca bebelan aku...


Ceritakan secara ringkas mengenai diri anda ..

Aku adalah seorang isteri kepada suami yang penyanyang, dan seorang Umi kepada si comelku yang manja. Pekerja yang rajin kat Bukit Aman ni (hahah ye ke?) and a good friends to my bestie.
 
 
Apakah kenangan manis anda sewaktu bergelar ibu 

Berkongsi hati dan perasaan bersama bayi sewaktu dalam kandungan
dan
melihat setiap perkembangan Aidil Fariz dari mula dilahirkan hingga saat ini
 
 
Kenangan pahit anda  ?

Melihat Aidil Fariz di sakiti pada usia hanya 11 hari....;(
 
 
Kata kata khas buat si suami ...

Umi sayang papa hingga hujung nyawa...i love u sayang..
 
 
Jika ada anak , apakah nasihat anda kepadanya dan juga buat anak anak yang berada di luar sana .. 
 
Manja umi, umi doa aiz jadi anak yang soleh, mendengar kata, bijak dalam perbuatan dan pelajaran, menyanyangi atok dan mak wan seadanya dan sentiasa patuh pada suruhanNya....amin..
anak-anak umi di luar sana juga, hormatilah ibu dan ayah anda, mereka telah berkorban masa, penat, ringgit dan apa saja untuk memberikan yang terbaik kepada anda. selalu ingat 'syurga di bawah tapak kaki ibu'
 
 
Apakah harapan anda kepada anak anda .. 
 
menjadi anak yang soleh dan menyanyangi umi & papa serta atok & mak wan
 
Nasihat buat si gadis di luar sana .. 
 
peliharalah peribadi anda yang telah di bentuk oleh ibu bapa,
sayangilah mereka dan sentiasa membuat mereka gembira dan bangga serta sentiasa rasa di sayangi

10 comments:

ariana's said...

Salam ziarah..dari segmen Ben juga.

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 jelajah blog;)
slm perkenalan,
blog apisv2

Warna Warni Kehidupan said...

terjah dari blog BA...best baca pengalaman ibu2 yang comel2 belaka ni

Fuuyooh said...

assalamualaikum...
kali pertama singgah cni..
salam kenal, dtg dr blog abg ben :-)..

Diari-Selebriti-Mama said...

singgah dari segmen BA.
slmt bknalan.nice blog!dah follow^^
jemput ziarah blog http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-kategori-ibu.html

Lulu caldina said...

Tahniah kerana menjadi seorang ibu...
semoga memiliki anak yang solehah dan berjaya...

Mamaleesya said...

salam kenal. Dari segmen BA. Semoga menjadi ibu terbaik di dunia dan akhirat.

http://diarialeesya.blogspot.com

shah-kayrul said...

salam kenal...terjah dari blog ben...

luckylizan said...

selamat berkenalan mama aiz, dah follow, jom kita tukar2 link dan sesama share info tentang ibu2. Sian Aiz, tengah dalam pantang pun sakit eh..

atie @ ejay said...

salam kenal dr segmen en.ben:)