Followers


glitter-graphics.com

Tuesday, March 29, 2011

aiz naik ktm

cerita hujung minggu lepas,
nak ke rumah mak ngah kat seremban 2,
papa xdapat cuti so xdpt la nak hantar,
so we ols pun naik la ktm,

mula naik tren,
aiz diam je, 
takot agaknye,
sampai serdang barulah die okey sikit,
diri duk pandang kat luar tingkap tu,
nyanyai la die,
sibuk tanya papa je,
nak sampai bangi die nak lelap dah,
tapi boleh pulak ktm tu buat hal,
stuck kt bangi adelah 1jam rasanya,

apelagi mangamuk la aiz,
penat melayan die,
ade ke die ajak g kat lampu trafik tu,
sebab warna merah,
huh, mcm2 betul,
bile tren dah sampai masuk terus tido,
tido kat seat, so terpaksa lah umi duk sipi-sipi kusi je,
kihkihkihkihkih,

bila sampai seremban tunggu
aunty linda pulak,
1/2 jam gitulah..
dugaan betul, 
pastu bila kat umah orang
memang payahlah nak tidokan,
dari kul 4 xtido-tido,
tengok kawan ramai nak ikut g main,
tapi die duk je kat depan pintu, 
sebab tak boleh jalan lagi,
gelak-gelak je die tengok kwn-kwn main,

sampai umah kul 11,
nak main n borak2 pulak dengan papa,
kul 12.30 baru lah aiz tido,
tadi dalam kete uncle GD nangis nak tido,
emmmmmmmm mcm2 ank umi ni....

2 comments:

ct N honey said...

dah dkt lah rumah saya tu..kat senawang je...

zatil said...

Wah..bes Aiz naik tren..
Mmg nak kena rotan KTM ni, boleh buat hal pulak 1jam ek..:)