Followers


glitter-graphics.com

Thursday, February 24, 2011

Malaysia menang lagi !! , lg 20 thn akan ada.....

Congratz team malaysia !! memang best lah tengok game malam tadikan. 2-0 pun okey la, janji lawan tu 0 !!! yeah !!!!!!! cume pemain-pemain kali ni aku tak berapa kenal le, kalau sebelum ni memang boleh hafal nye 1/2 pemain kot tapi ni penjaga gol je kot..ngeh-ngeh....moga-moga game akan datang malaysia akan terus bangkit. and abg ipar aku pun cakap semalam, malaysia memang dah bagus sekarang. dulu die tak minat bola pun tapi tetibe sejak malaysia menang paial aff suzuki tu terus deapan tv ko...hahahahah...

dan semalam saya terus teringat akan satu situasi yang lupa nak up date kat blog. emmmm cam ni stro-mory nye:

5/2/2011 bangi....dalam kete...

adib irfan : mama (akak aku) tu aidil. *sambil tunjuk signboard besar kt dpn tu*
                                                        *poster si kembar aidil & zaquan*
                                                        *ade kt round about nk ke ukm bangi tu*
mama : ooo..adik nak main bola ke da besar nnt?
adib irfan : yelah mama ni tak tau ke.
mama : o, nanti lg 20 tahun gambar adib irfan & aidil fariz pulak kat situ.
adib irfan : *senyum kambing !!!!

aku pun senyum sampai telinga jugakkkkk...dlm hati amin kan je...heheheh...memang dua-dua hatu bola, walaupun aiz belum pandai jalan lagi, die kejar bola gune walker and kadang merangkak je. hehehe...


now aidil zafuan & zaquan adha

20thn akn dtg....
adib irfan & aidil fariz
hehehe
*umi yg berangan lbh*

2 comments:

zatil said...

Insyaallah..seronok aunty tgk adib n aiz pandai main bole..

umi aiz said...

hehehe...amin..