Followers


glitter-graphics.com

Tuesday, November 23, 2010

kau tau x aku t.e.r.a.s.a

harini aku mau cakap pasal 'terasa'..
pernah tak korang-korang 'terasa' dengan orang-orang?
kadang-kadang bukan benda besar pon yang buat kita 'terasa',
tapi benda the very small thing pon senang je nak buat kau 'terasa'.betul tak?
bila aku 'terasa', aku cube sedaye upaye aku fikir,
 'xpe, bukan niat orang tu nak buat aku 'terasa''...
but, u know, bile dah lepas raye ni lagi-lagi kan,
syaitan dah telepas pastu beranak-pinak dengan giatnye
sebab nak lepas gian time bulan puasa,
lagilah perasaan marah sebab 'terasa' tu membuak-buak...
cakap sikit rase nak lempang dah..kalau aku tengah 'terasa',
aku takkan pandang muka orang tu bila aku bercakap dengan die.
so, selagi aku boleh pandang muka kau,
 maksudnye aku belom atau tak 'terasa' lagi ngan kau.jadi,jangan risau.

bukan senang nak buat aku 'terasa' sebab aku bukan orang yang kisah.
sekali aku 'terasa', selamanya aku ingat..
tapi aku bukan orang yang suka nak 'terasa' lame-lame..
hari ni 'terasa', esok dah tak rasa..
tapi kau jangan ingat sebab tu, kau boleh cakap sesuka hati kau,
ketuk kepala aku sesuka hati kau,pijak muka aku sesuka hati kau...

aku harap lepas aku kelik butang publish tu, perasaan 'terasa' aku ni akan hilang.

2 comments:

shehan said...

aku pon nk jgk terasa dgn kau....
hehehhe....(gurau je k...)

umi aiz said...

ko nk terasa ape nye? meh..cite skit